Haal die stingels uit. |
Ek is doodseker die meeste van ons het soortgelyke herrinneringe aan spinasie.
Kerf die stingels vir die sous |
Toe kom die China Virus en ek kyk met nuwe oë na my kokery en etery. Skielik was dit baie belangrik om te eet vir my imuunstelsel en dit het nou meer gegaan oor gesond as oor lekker.
Rou blare in die bord |
Eerste "ontbeen" ek die blare en kry die harde stingels een kant. Toe kerf ek dit op en gebruik dit saam met die gekapte uie in die basis vir my sous. Ek rol die blare op en kerf dit soos fettuccine pasta, sulke linte.
Die finale dis |
Nou sit ek 'n handvol spinasie blare in die diepbord. Volgende skep ek van die sous oor die blare en toe die Vleis en ek het ook groenmielies gestoom.
Die warm sous het die blare lekker laat verwelk en dit was heerlik. Probeer dit gerus as jy weer lekker vars spinasie in die hande kan kry. Ek sal nie maklik ooit weer spinasie in 'n pot gooi en kook nie.
Ek dink ons is soms skrikkerig om iets nuuts te probeer met 'n ding wat ons al vir jare ken en eet.
Kook lekker tot ek weer 'n storie skryf.
Hier is my Facebook Bladsy ... Man Kos ... like hom as jy wil.
Geen opmerkings nie:
Plaas 'n opmerking
Thank you for your comment. The comments on this blog are moderated and yours should appear soon.
Greetings
Colyn.